www.kongsberg-skisenter.no

Kongsberg Skisenter, åpent fra ni til ni hver dag! Mitt faste spillested de siste årene. Afterski hver fredag fra 19.00 til 22.00. Høy stemning og ett perfekt vorspiel eller ett allright sted å ta en øl mens du får varmen mellom turene.

123fest.no is a place where you can
add a arrangement and seek for
artist, food or location. For you this is
totaly free, and you will receive e-mails from many people. It`s off course free
and you can choose who you want. A very good site if you are up to mixing a party.
You make your party on 123!

 
rockme.no driver med formidling av artister
og salg av musikkutstyr. Dette er
arvtageren av Kongsberg Instrument
.

 

www.doffe.no

Doffe er en trubadur som mer eller mindre lever av musikken. Vi utveksler ofte spillejobber om vi er opptatt eller ikke kan. Doffe er en SHOW-trubadur med mange års erfaring , og flere hundre spillejobber i ryggsekken, som har tilholdssted i Oslo. På spillelista har jeg alt rart av jobber. Alt fra bryllup til pubkvelder, underholdning på visekvelder, allsangaften, musikk-quiz og annet av musikalsk art, selvsagt ikke bare på Østlandet, men også resten av landet.

 

http://www.snowstock.no/

De siste årene har jeg vært heldig og spillt oppvarming før snowstockfesten. Denne dagen er det fullt i skikjellern og høy allsangfaktor. SnowStock kjøres hvert år, den første hele helgen i Mars, eller så nære denne som mulig. Sted som alltid: Kongsberg Skisenter. På vegne av alle samarbeidspartnere og de øvrige i Sølvbyen ved Lågen ønsker vi igjen å vise at det er fullt mulig å blåse bakoversveis på hvem som helst.

 

http://www.knutehytta.com/

Knutehytta er ett kjent turmål for Kongsberg`s befolkning. På kveldene er det ofte lukkede selskap her. Dette er en skikkelig fjellstue med en kjempekoselig atmosfære. Spesiellt vinterhalvåret finner du neppe mer spesiellt lokale for din tilstellning. God mat, alle rettigheter. De arrangerer også visekvelder og visefestival hvert år.

http://www.norsk-bergverksmuseum.no/

Norsk Bergverksmuseum har noen av de beste og mest spesielle lokalene i Norge. 340 meter under jorden finner du en fantastisk festsal med plass til 220 personer. Egen scene, alle rettigheter og ofte med Kongsberg Trubaduren på scenen! Foruten lokalet i Kongens Gruve eier de Smeltehytta på Norsk Bergverksmuseum som også er selskapslokale med spesiell og røff atmosfære.